Privatlivspolitik

GENERELT

For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges.

 

HVAD ER PERSONDATA?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du:

  • Kontakter os igennem en kontaktformular

 

HVORFOR INDSAMLER VI PERSONDATA?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

  • Til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores kontaktformular.

 

HVILKE PERSONDATA INDSAMLER VI?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.

 

HVORDAN INDSAMLER VI PERSONDATA?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside. Vi indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside.

 

HVOR LÆNGE OPBEVARES PERSONDATA PÅ HJEMMESIDEN?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevare, vil de automatisk blive slettet på en sikker måde.

 

HVORDAN KAN DU FÅ ADGANG TIL DEN PERSONDATA VI INDSAMLER OMKRING DIG?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data. I så fald kan du tage kontakt til os.

 

HVORDAN VI SIKRER DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

 

ANSVARLIG

Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:

Nico Skomager

Nørregade 12A

6600 Vejen

Mail: nicoskomager@gmail.com

 

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.